Cecilia Blankens

Cecilia Blankens

Hej Cecilia!

Cecilia bor med sin man och tre barn i ett fantastisk mexitegelhus som de varsamt renoverat. Det känns som att de hittat balansen här med att bevara husets 60-tals-själ, att tillföra sin egen stil och kombinera det med nutidens behov. Det känns så självklart. För 2 år sedan flyttade de hem till sverige efter flera år i USA. Vad gör det med stilen undrar vi?

Om du följer Cecilia på instagram vet du vilken eklektisk och självklar stil hon har när det kommer till kläder.

Har du alltid haft den här självklara känslan?

Jag var mycket ängsligare förut både när det kom till kläder och inredning men det släppte helt när vi flyttade till USA. Innan USA velade jag mycket mer och tänkte mer på hur andra gör och har. I Los Angeles där vi bodde finns det inte lika mycket “regler” för hur saker ska vara. Det är sådan blandning av människor och kulturer. Det är oerhört befriande och skönt att hitta sin stil, lita på den och bara köra på.

Vad är viktigt för dig när du inreder?

Jag tycker om saker som har ett värde för mig. När det finns en personlig berättelse, vare sig det är om varumärket eller om saken är vintage. För mig att det är ditt företag som gjort den är hela skillnaden än om hyllan hade varit från ett stort anonymt ställe. När det finns en personlig avsändare och ett engagemang som lyser igenom kan man få en annan relation till det. Jag tänker också på Svenskt tenn. Det har en betydelse och känns att det är gjort med kärlek och engagemang.

Cecilia Blankens har sin Portal hylla utanför sitt kontor hemma i villan. Från början stod hyllan inne på kontoret men när ventilationssystemet behövdes byggas om fick hyllan inte plats bakom skrivbordet. Hon beskriver hur hyllan ger ett så fint blickfång från hallen på ovanvåningen.

            

Vad gillar du med hyllan?

Jag gillar att den är så flexibel. Vi har redan flytta på den och ändrat om. Så gillar jag att den är så luftig, som att vår tapet bakom blir en del av hyllan.

Vad har du i din hylla?

Just nu har jag skor från mitt Blankens, växter och en lampa vi köpte i USA men det varierar hela tiden.

Tack Cecilia för att vi fick komma hem till dig!

            

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren