SNABB LEVERANS & FRI FRAKT ÖVER 1000 KR INOM EU

Blog / In my shelf / Linnea Paulsson Neppelberg

In my shelf

Linnea Paulsson Neppelberg

Hemma hos art director Linnea Paulsson Neppelberg fylls Portalhyllan med magasin, keramik från olika håll och klåfingriga småbarn.

Köp Linneas hylla Läs mer

Det är måndag, och vi är hemma hos TÔNN Furnitures art director Linnea, som bor i Midsommarkransen i Stockholm i en funkislägenhet på tredje våningen. Linnea välkomnar oss med Helle, 7 månader, på armen. Tvåan de bor i är visserligen inte så stor men känns mycket större med ljuset man får så här högt upp i trädtopparna. Blommor från Ulriksdals blomster-självplock fyller lägenheten.

Hej Linnea, berätta om alla blommor.

-Jag har en princip. När sommaren är slut men det fortfarande finns blommor plockar jag minst en bukett från själplocket i veckan. På så sätt kan man förlänga sommaren och förtränga att hösten kommer. 

Vi hugger in i fikan och och börjar prata om hemmet och hyllan som fyller en hel vägg i vardagsrummet. Det är en kombination av höga och låga gavlar och hyllplan i furu. Vi funderade på att måla in allt i väggfärgen (Skimming Stone från Farrow & Ball) men sen kom Helle och nu gillar jag verkligen hur furun mörknar med tiden. Kanske kommer vi att måla den senare, men det får nog bli i nästa lägenhet. Jag gillar att gavlarna i off-white funkar så fint med greige väggar. VI hade en stringhylla här innan som vi sålde på blocket när jag boade inför att Helle skulle komma.

Vem bor här?

Vi är en familj på fyra. Jag, Erik 33, Bo 3 och Helle 7 månader. VI flyttade hit för 3 år sen när jag var höggravid med Bosse.

Ni har så mycket fin keramik, var hittar du den?

Jag köper en hel del på loppis på Österlen på somrarna, och mycket i Gustavsberg när Gustavsbergs-ateljéerna öppnar upp två gånger om året. Det är så himla trevligt att åka dit, ta en fika och kika runt på hantverket. Lite av sakerna har jag också köpt på resor till Japan. Det är i mixen det sitter, eller hur?

 

 

Vad gillar du med Portalhyllan?

Det bästa är att den är enkel att anpassa och bygga upp för din specifika vägg. Och jag gillar så mycket att det är luftigt mellan hyllplanen så det inte blir så trångt! Jag jobbar med- och samlar på magasin, och de är ofta rätt höga så det passar perfekt för denna hylla. Kanske är vår hylla lite osmart att ha med två små barn som klättrar och pillar ut alla saker, men jag tänker att man ändå får flytta runt grejer under småbarnsåren… 

Jag var länge motståndare till TV eftersom det är den fulaste saken jag vet. Men Erik jobbar med TV så vi fick kompromissa och köpte en 32´, den minsta TVn vi kunde hitta. Den passar helt perfekt på hyllplanet. Vi placerade den i ett hörn vid soffan så det är enkelt för Bosse att hämta alla kuddarna i lägenheten och göra en myshörna. 

Linnea har valt off-white hyllgavlar och hyllplan i furu. Om du har många små pinaler i din hylla kan det vara smart att hålla sig till ett material i din hylla, för ett lugnare mer rofyllt intryck. 

Tack Linnea!

Se andra vänners hyllor

 • Pias hylla

  15,145 kr
 • Saskias hylla

  21,250 kr
 • Josephines hylla

  16,170 kr
 • Cillas andra hylla

  8,045 kr
 • Cillas första hylla

  23,105 kr
 • Violas hylla

  19,335 kr
 • Emilias första hylla

  8,255 kr
 • Emilias andra hylla

  6,370 kr
Blog / In my shelf / Linnea Paulsson Neppelberg

Portal hyllsystem

Din egen Portalhylla

Vår designfilosofi bygger på att möbler ska anpassas till dig och ditt hem, inte tvärtom. Därför har vi skapat hyllsystemet Portal, som är enkelt att anpassa efter behov, livssituation, humör eller stil. Utforska våra Våra mest populära hyllor, Våra vänners hyllor eller sätt ihop din egen Portal.

Så funkar Portal Hjälp att planera
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)