Ida Lauga stylar hennes låga bruna hylla med böcker och konst.
Blog / Journal / Ida Lauga

Portal i varje rum

Ida Lauga

Mästaren av en trivsam vardag och TÔNN’s egna husstylist Ida Lauga har en Portal i varje rum. Hos Ida har Portalhyllan funnits i många olika skepnader i genom åren. Den har följt med i flyttar och ommöbleringar och har nu fått växa till att finnas i både garderob, sovrum och barnrum.

Köp Idas andra hylla

Berätta om dina Portalhyllor genom åren!

Kommer så tydligt ihåg när vi stod och mätte ut var den första skulle vara! Det var en låg lite längre som vi hade i vår förr-förra lägenhet. Sen blev det en liten låg till, sen en högre i badrummet, en blev sängbord i sovrummet, en annan förvandlades till tv-bänk. En hylla sålde jag i Facebook gruppen TÔNN 4-ever. Så smart hur hyllan kan leva vidare. När vi flyttade in i huset användes vissa delar vi redan hade, med nya tillägg och blev till något helt annat igen! Älskar hur de växer och byter skepnad men alltid är med!

 

 

Hur tänker du när du stylar en hylla? Har du tips!

Jag tror faktiskt inte att jag har något system alls. Viktigt för mig är bara att ha det som är fint framme, resten slänger man ner i någon låda eller bakom ett stängt skåp. Inga synliga fula förlängningssladdar eller skräp, småplåtter lägger jag i en fin skål istället. Men ingenting är statiskt! Ett hem är levande och hyllorna får förändras och det som ligger i ska användas.

Du är en mästare på härligheterna i vardagen. Servetter, viner, frukostar, färger och piano. Hur gör man för att få en trivsam vardag i hemmet?

För mig är trivsamhet i hemmet att ta hand om sitt hem. Jag lägger en dedicated halvtimme varje morgon på att städa, det kanske låter galet, men jag blir jättestressad när det är saker överallt. Jag älskar vardagslyx! Alltså lyxen att inte stressa, äta långa frukostar tillsammans varje dag. Äta middagar med kompisar mitt i veckan. Filmmys med popcorn en tisdag efter skolan. Ha date-night när barnen lagt sig. Men för att det ska funka så måste vi alla hjälpas åt, alla som bor här, för att skapa förutsättning för spontanitet och flexibilitet. Att ta hand om hemmet och tycka det är fint och mysigt är grunden för mig för att trivas och orka allt det lilla extra som gör vardagen härlig!

Ida Lauga är inredningsstylist och driver @pla_car_d. Ida bor med sin man, två barn, hunden Ilse och kaninen Sigge och tillsammans delar de hemmet med flera Portalhyllor. 

Shop the look

 • Ida Laugas vita Portal hylla i vitt som en tv-bänk och bokhylla.

  Idas första hylla

  4,735 kr
 • Avas hylla

  3,040 kr
 • X-MAS TREAT

  S-krok

  92 kr(115 kr)
 • X-MAS TREAT

  Bokstöd Paus

  236 kr(295 kr)
 • Lådhurts liten x 3

  8,085 kr
 • Klädstång Pinn

  995 kr
 • Skrivbord Round

  1,695 kr
 • Hurts med lådor off-white

  Lådhurts stor

  3,295 kr
Blog / Journal / Ida Lauga

Portal hyllsystem

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vårt snabba hyllformulär. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portal-planeraren


Don’t miss the XMAS SHOP with more treats up to 50% off. For you or a loved one 💙


Hello @malikafavre studio 👋 spot the off white and green bookend in perfect harmony with Malika’s prints. PAUS bookend now at 20% off🫶


Petit Étagère ❤️ you choose color and width and voilà!


Darling Parad! Now at 20% off in the X-MAS Shop 👀👀

📸 @elena_ramirez


Camel 🐫 + yellow ochre 🟡 = magic ✨

📸 @_mikaellundblad


HO HO HO! We love having you here in our little TÔNN community, all sharing your everyday living with us. It’s you who make TÔNN! It’s time for a treat from us to you. 20% on selected small furniture and accessories. As a gift to yourself (shelf) or to someone you care about. 🎄❄️🎁🧑‍🎄


Is it even a room without a Portal shelf? 🤔


Psst.. don’t forget about our Facebook group TÔNN 4-ever! Here you can buy, sell and request our products. Right now: selling small bookshelf & mirror and requests for drawer cabinet small. Join us!


❄️OPEN SHOWROOM THIS SATURDAY❄️ Let’s talk Portal over a coffee. Welcome!


All the essentials ✨☕️

📸 @_mikaellundblad


OPEN SATURDAY! Come by, talk some shelves and get help planning your Portal!


Lotta’s shelf 2.0! A new update with the new wall shelf ladder, integrated TV and crisp white shelves. 

📸 @_mikaellundblad


The TV is the object we love to hate. Too big, too ugly, but such a crucial part of triving at home. The TV simply brightens up what we at TÔNN love the most, the everyday living. You’ve asked. We’ve listened and come up with more possibilities for decorating with the TV.
📸 @_mikaellundblad


We help you plan the perfect Portal shelf for you and your home ✨


Double the BUMP tray double the fun! 
📸 @ulrikeleamoormann