Blog / Journal / Linnea Paulsson Neppelberg

In my shelf

Linnea Paulsson Neppelberg

Hemma hos art director Linnea Paulsson Neppelberg fylls Portalhyllan med magasin, keramik från olika håll och klåfingriga småbarn.

Inspiration för tv-rummet

Det är måndag, och vi är hemma hos TÔNN Furnitures art director Linnea, som bor i Midsommarkransen i Stockholm i en funkislägenhet på tredje våningen. Linnea välkomnar oss med Helle, 7 månader, på armen. Tvåan de bor i är visserligen inte så stor men känns mycket större med ljuset man får så här högt upp i trädtopparna. Blommor från Ulriksdals blomster-självplock fyller lägenheten.

Hej Linnea, berätta om alla blommor.

-Jag har en princip. När sommaren är slut men det fortfarande finns blommor plockar jag minst en bukett från själplocket i veckan. På så sätt kan man förlänga sommaren och förtränga att hösten kommer. 

Vi hugger in i fikan och och börjar prata om hemmet och hyllan som fyller en hel vägg i vardagsrummet. Det är en kombination av höga och låga gavlar och hyllplan i furu. Vi funderade på att måla in allt i väggfärgen (Skimming Stone från Farrow & Ball) men sen kom Helle och nu gillar jag verkligen hur furun mörknar med tiden. Kanske kommer vi att måla den senare, men det får nog bli i nästa lägenhet. Jag gillar att gavlarna i off-white funkar så fint med greige väggar. VI hade en stringhylla här innan som vi sålde på blocket när jag boade inför att Helle skulle komma.

Vem bor här?

Vi är en familj på fyra. Jag, Erik 33, Bo 3 och Helle 7 månader. VI flyttade hit för 3 år sen när jag var höggravid med Bosse.

Ni har så mycket fin keramik, var hittar du den?

Jag köper en hel del på loppis på Österlen på somrarna, och mycket i Gustavsberg när Gustavsbergs-ateljéerna öppnar upp två gånger om året. Det är så himla trevligt att åka dit, ta en fika och kika runt på hantverket. Lite av sakerna har jag också köpt på resor till Japan. Det är i mixen det sitter, eller hur?

 

Linnea Paulsson Neppelberg tv-hylla från TÔNN i furu med plats för förvaring.
Ritning av Linnea Paulsson Neppelberg hylla med skåp.

Vad gillar du med Portalhyllan?

Det bästa är att den är enkel att anpassa och bygga upp för din specifika vägg. Och jag gillar så mycket att det är luftigt mellan hyllplanen så det inte blir så trångt! Jag jobbar med- och samlar på magasin, och de är ofta rätt höga så det passar perfekt för denna hylla. Kanske är vår hylla lite osmart att ha med två små barn som klättrar och pillar ut alla saker, men jag tänker att man ändå får flytta runt grejer under småbarnsåren… 

Jag var länge motståndare till TV eftersom det är den fulaste saken jag vet. Men Erik jobbar med TV så vi fick kompromissa och köpte en 32´, den minsta TVn vi kunde hitta. Den passar helt perfekt på hyllplanet. Vi placerade den i ett hörn vid soffan så det är enkelt för Bosse att hämta alla kuddarna i lägenheten och göra en myshörna. 

Linnea har valt off-white hyllgavlar och hyllplan i furu. Om du har många små pinaler i din hylla kan det vara smart att hålla sig till ett material i din hylla, för ett lugnare mer rofyllt intryck. 

Tack Linnea!

Linnea Paulsson Neppelberg hylla i furu med matchande hyllpla, skåp och vägghylla i furu dekorerade med böcker, blommor och keramik.
Linnea Paulsson Neppelberg Portalhylla med inbyggd tv.

Våra vänners hyllor

 • Ida Lauga stylar hennes låga bruna hylla med böcker och konst.

  Idas andra hylla

  4,835 kr10,825 kr
 • Jennys första hylla

  10,655 kr19,340 kr
 • Jennys andra hylla

  7,510 kr10,805 kr
 • Adams hylla

  7,360 kr
 • Frida lund off-white hylla i köket och hallen.

  Fridas hylla

  10,460 kr19,745 kr
 • Fanna Ndow Norrby bruna tv-hylla i vardagsrummet.

  Fannas hylla

  10,940 kr16,330 kr
 • Evelina Kroons hylla i off-white inreds med böcker och lådor.

  Evelinas hylla

  6,370 kr
 • Lång låg bokhylla i Stina Lönnkvist hem.

  Stinas hylla

  3,365 kr17,675 kr
Blog / Journal / Linnea Paulsson Neppelberg

Portal hyllsystem

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vårt snabba hyllformulär. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portal-planeraren


Don’t miss the XMAS SHOP with more treats up to 50% off. For you or a loved one 💙


Hello @malikafavre studio 👋 spot the off white and green bookend in perfect harmony with Malika’s prints. PAUS bookend now at 20% off🫶


Petit Étagère ❤️ you choose color and width and voilà!


Darling Parad! Now at 20% off in the X-MAS Shop 👀👀

📸 @elena_ramirez


Camel 🐫 + yellow ochre 🟡 = magic ✨

📸 @_mikaellundblad


HO HO HO! We love having you here in our little TÔNN community, all sharing your everyday living with us. It’s you who make TÔNN! It’s time for a treat from us to you. 20% on selected small furniture and accessories. As a gift to yourself (shelf) or to someone you care about. 🎄❄️🎁🧑‍🎄


Is it even a room without a Portal shelf? 🤔


Psst.. don’t forget about our Facebook group TÔNN 4-ever! Here you can buy, sell and request our products. Right now: selling small bookshelf & mirror and requests for drawer cabinet small. Join us!


❄️OPEN SHOWROOM THIS SATURDAY❄️ Let’s talk Portal over a coffee. Welcome!


All the essentials ✨☕️

📸 @_mikaellundblad


OPEN SATURDAY! Come by, talk some shelves and get help planning your Portal!


Lotta’s shelf 2.0! A new update with the new wall shelf ladder, integrated TV and crisp white shelves. 

📸 @_mikaellundblad


The TV is the object we love to hate. Too big, too ugly, but such a crucial part of triving at home. The TV simply brightens up what we at TÔNN love the most, the everyday living. You’ve asked. We’ve listened and come up with more possibilities for decorating with the TV.
📸 @_mikaellundblad


We help you plan the perfect Portal shelf for you and your home ✨


Double the BUMP tray double the fun! 
📸 @ulrikeleamoormann