SNABB LEVERANS FRI FRAKT ÖVER 1000:- I SVERIGE

tv-bänk

Allt om hyllsystemet

 

Portal är en flexibel hylla för hemmets alla rum. Ett funktionellt hyllsystem baserat på hyllgavlar i fyra olika höjder och hyllplan i olika material och längder som du kan kombinera ihop efter dina unika önskemål och behov. Vi har också paketerat ihop ett antal färdiga hyllkombinationer för dig som föredrar att köpa en monteringsklar hylla.

Färdiga hyllkombinationer

Vi har satt ihop paket av gavlar och hyllplan till färdiga hyllkombinationer för att ge er möjligheten att köpa en monteringsklar hylla. Nedan hittar du våra mest populära hyllsystem som är baserade på vad andra kunder efterfrågat när vi hjälpt dem att rita en hylla. Längre ner hittar du våra vänners hyllor vilka är hyllor specialdesignade av våra vänner, efter deras specifika önskemål, för deras unika hem.

Våra mest populära hyllsystem

 • TV-bänk

  3,975 kr
 • Liten bokhylla

  5,070 kr
 • TV-hylla

  12,680 kr
 • Bokhylla

  13,640 kr

Våra vänners hyllor

 • Swantjes första hylla

  5,370 kr
 • Linneas hylla

  17,125 kr
 • Katarinas första hylla

  10,405 kr
 • Floras hylla

  16,510 kr

Separata delar

Hyllsystemet är baserat på hyllgavlar som fungerar som stegar du fäster i väggen.

HYLLGAVLARNA finns i höjderna 67 cm, 101 cm och 237 cm i färgerna kamel, off-white och vitt. Samtliga hyllgavlar går att kombinera med varandra. Hyllgavlarna placerar du på antingen 45 cm eller 80 cm avstånd så att de passar våra hyllplan.

HYLLPLANEN går att kombinera i olika längder, färger och material. Höjden mellan hyllplanen förblir alltid detsamma för att skapa en lugn rytm i oordningen. Våra hyllplan finns i längderna 45 cm och 80 cm  –  för två hyllgavlar,  123 cm och 158 cm för tre hyllgavlar, samt 201 cm  – för fyra gavlar. Om du vill ha ännu längre hyllplan har vi en hyllplansförlängare  som gör hyllan ännu mer anpassningsbar.

 

hylla

Hur Portal föddes

Vår hylla Portal föddes i vår första butik på Sveavägen. Från början var hyllan ett minimalistiskt hyllsystem för att kunna visa upp de produkter vi då sålde. Hyllan var enkel att montera, luftig och lätt att ändra och bygga om och efter ett tag började våra kunder fråga om hyllsystemet gick att köpa. Fler och fler och återigen fler. Efter lång produktutveckling och när vi hittat en bra producent blev hyllan till en ny produkt och sedan dess har vi vidareutvecklat hyllsystemet massor! Vi fortsätter kontinuerligt att uppdatera hyllsystemet med nya färger och tillbehör. Allt som en kombination av våra kunders tankar och önskemål och TÔNN furnitures designfilosofi- flerfunktionalitet!

 

FAQ

Vanliga frågor

Går det att spegelvända hyllsystemet? Hur djup är hyllan? Här hittar du svar på alla dina frågor om Portal hyllsystem, frakt och annat matnyttigt.

Läs mer

Planera

Hjälp att planera din hylla

Ladda ner vårt ritverktyg, få hjälp med hur du planerar din hylla eller fyll i vårt hyllformulär och få en skiss på en hylla som är speciellt anpassad ditt hem!

Läs mer

Journal

TÔNN Journal

Vi hälsar på i våra vänners hem, tittar in i deras Portalhyllor och pratar hemmatrivsel. Läs våra intervjuer och hitta inspiration för hur du kan planera din portalhylla!

Läs mer
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)