GRATIS HJÄLP ATT PLANERA HYLLA

Om TÔNN

Tonn furniture (ja det uttalas Tonn) formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Vår designfilosofi utgår från flerfunktion, alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras ständigt. Vi flyttar och nya användningsområden för våra möbler skapas. Hjälten i TÔNNs möbelfamilj är hyllsystemet Portal som lanserades första gången 2015. Portal hyllsystem utvecklas ständigt för att kunna passa i hemmets olika rum och livets olika faser.

Besök oss

Du hittar vårt showroom i en härlig lägenhet på första våningen på Brännkyrkagatan 35 på Södermalm i Stockholm. Titta gärna förbi för att kika på våra produkter eller diskutera hur du hjälper dig med din hylla. Knacka på fönstret eller ring oss på 08-39 65 10 så kommer vi och öppnar.

Närmaste tunnelbanestation och busshållplats är Mariatorget.

Vi har öppet tisdagar kl 11-19 eller by appointment.

Välkommen!

Men varför heter företaget TÔNN furniture?

Jo, när jag, Josefine Halfwordson, startade företaget 2011 gjöt jag betongbord i källaren i flerfamiljshuset där jag bodde. Jag brukade skoja om att hissen var gruvschaktet och kunderna skulle åka ner i gruvan och därav fick företaget namnet Betonggruvan – ett namn som hängde kvar länge trots att betongborden fick lämna plats åt andra produkter.

Vi älskar att tänka på hur och varför vi trivs hemma och förändring har blivit ett nyckelord för oss, därför känns det spännande att vi nu inleder firandet av vårt 10-årsjubileum med en stor förändring. Vi byter namn! Hejdå Betonggruvan, hej TÔNN furniture! Vårt community av hyllfans har vuxit sig långt bortom Sveriges gränser och nu vi blickar vi med spänning framåt mot nästa 10 år.
Varför TÔNN, undrar du kanske? Det är ett påhittat ord som för oss betyder ett nytt kapitel, större frihet och naturligtvis – utrymme för förändring.

Våra möbler säljs här i vår webbshop med leverans till hela världen.

hylla

Hur hyllan föddes

Hyllsystemet Portal föddes i vår första butik på Sveavägen. Från början var hyllan ett minimalistiskt hyllsystem för att kunna visa produkterna vi sålde. Hyllan var enkel att montera, luftig och lätt att ändra och bygga om. Efter ett tag började våra kunder fråga om hyllsystemet gick att köpa. Fler och fler och återigen fler. Efter en lång utveckling och när vi hittat en bra producent blev hyllan till en produkt! Sedan dess har vi vidareutvecklat massor, adderat olika färger och höjder och tillbehör. Allt som en kombination av våra kunders tankar och önskemål och TÔNNs designfilosofi.

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)