SNABB LEVERANS & FRI FRAKT ÖVER 3000 KR I SVERIGE

Om TÔNN

TÔNN furniture (det uttalas Tonn) formger och tillverkar möbler för en vardag i förändring. Vår designfilosofi bygger på att möbler ska anpassas till dig och ditt hem, inte tvärtom. Därför har vi skapat hyllsystemet Portal, som är enkelt att anpassa efter behov, livssituation, humör eller stil. För vårt jobb är att göra det enkelt för dig att trivas hemma. Inte bara idag – utan varje dag. Och inget gör oss stoltare än att få vara en del av ditt hem och din vardag. När den förändras.

Besök oss

Du hittar vårt showroom i en härlig lägenhet på första våningen på Brännkyrkagatan 35 på Södermalm i Stockholm. Titta gärna förbi för att kika på våra produkter eller diskutera hur du hjälper dig med din hylla. Knacka på fönstret eller ring oss på 08-39 65 10 så kommer vi och öppnar.

Närmaste tunnelbanestation och busshållplats är Mariatorget.
Vi har öppet tisdagar kl 11-19 eller by appointment.

 

TONN Furniture är på ett uppdrag att få hem att leva  längre. Vi tycker att inredning ska vara mångsidig och personlig – precis som du. Det är därför vi skapar högkvalitativa möbler som är enkla att justera, bygga om och göra till dina egna, idag och flera år framöver.

Bakgrund

Allt började 2011 när jag, Josefine Halfwordson, började gjuta betongbord i källaren i flerfamiljshuset där jag bodde. Jag brukade skoja om att hissen var gruvschaktet och kunderna skulle åka ner i gruvan. Därför fick företaget namnet Betonggruvan. 

Med åren växte företaget och betongborden fick lämna plats åt andra produkter. Därför valde vi, lagom till vårt 10-årsjubileum, att byta namn. Hejdå Betonggruvan – hej TÔNN Furniture. 

Våra möbler säljs här i vår webbshop och vårt community av hyllfans finns nu över hela världen. Vår designfilosofi bygger på en vardag i förändring och vår mission är att göra det enkelt för dig att trivas hemma. 

Okej, varför just TÔNN, kanske du undrar? Det är ett påhittat ord. För vissa betyder det ingenting. För oss betyder ett nytt kapitel, större frihet och naturligtvis – utrymme för förändring. Vi blickar med spänning framåt mot våra nästa 10 år tillsammans.

hylla

Hur hyllan föddes

Hyllsystemet Portal föddes i vår första butik på Sveavägen. Då hette vi Betonggruvan och vi tillverkade hyllan för att kunna visa upp de produkter som vi då sålde. Den var enkel att montera, luftig och framför allt lätt att ändra och bygga om. Och den gjorde ett bra jobb. Så pass bra att fler och fler kunder började fråga om hyllsystemet gick att köpa. Efter en tid vid ritbordet blev hyllan äntligen till en produkt! Sedan dess har vi adderat fler kombinationer, höjder, färger och tillbehör. Och tack vare våra kunders tankar och önskemål fortsätter vi att utveckla Portal tillsammans.

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)