Innehåll som kan döljas

Leverans inom Sverige

  • Vid köp över 5000kr så står vi på Tônn furniture för fraktkostnaden vid standardleverans.

  • Vid köp under 5000kr tillkommer en fraktavgift på 75kr för mindre varor som kan skickas till postombud.

  • Vidare information om fraktkostnader presenteras i kassan och kan variera beroende på storlek av sändning.

Leverans till övriga världen

  • Utanför sverige är det du som kunsument som står för fraktkostnaden

  • Vid köp utanför Eu står du som konsument för för tillkommande tullavgifter och andra alternativa avgifter för importen.

Fraktleverantörer inom Sverige

  • För leverans inom Sverige använder vi DHL och Bring.

Fraktleverantörer till övriga världen

  • Leverans inom EU sker med Fedex.

  • Leverans till Nordamerika sker med Fedex eller UPS.

  • Till övriga världen skickas din frakt med Fedex

Test Copy of Fraktpolicy

Fri frakt vid köp över 5000kr inom Sverige. Vid köpbelopp under 5000kr tillkommer fraktkostnad på det angivna priset. Mindre varor levereras till ombud mot en fraktkostnad på 75 kr. I kassan presenteras de fraktalternativ som är valbara för just din order. 

Leverans 

Inom Sverige levereras din försändelse med DHL, mindre försändelser till ombud och större försändelser med hemleverans. Inom EU och övriga världen levereras din försändelse med FedEx.

Vid hemleverans är det viktigt att du finns på plats under den avtalade tiden för att ta emot din beställning samt att vi och speditören har korrekt telefonnummer till den som tar emot. Önskar du byta telefonnummer ber vi dig att meddela oss detta innan vi bokat sändningen. Är du ej på plats under avtalad tid tar vi ut en avgift för den nya utkörningen. 

Viktigt! När du får ditt paket levererat är det viktigt att du kontrollerar att emballaget inte är skadat innan du signerar att du tagit emot det. Detta för att möjliggöra eventuella reklamationer till fraktbolaget om godset skadats under transporten. Upptäcker du skada ber vi dig att höra av dig till oss senast 3 dagar efter mottagen leverans samt att bifoga tydliga bilder på både produkt och emballage. Spara även allt emballage, då det behövs i reklamationsprocessen.

Önskar du ändra din leveransadress går detta bra fram tills dess att varan lämnat vårt lager. Om du vill ändra adressen efter det att vi skickat din order kan vi göra det mot en kostnad av 250 kr.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar i produktion. Om din order avviker mot den preliminära leveranstiden meddelar vi dig genom mejl.

Leveranstider kan variera beroende på land. Vi strävar efter att leverera produkterna så snabbt som möjligt, men vi kan inte garantera specifika leveransdatum utanför EU.

Tull

För beställningar till länder utanför EU är det du som mottagare som betalar tull och andra avgifter för importen. Kontrollera reglerna i ditt land innan du lägger din beställning. Vi tar inte ut några extra avgifter för tull.

Ej uthämtade paket

Paket som inte hämtats ut från utlämningsställe inom angiven tid kommer att returneras till TÔNN furniture av fraktfirman mot en kostnad. För alla paket som inte löses ut debiteras 250kr för kostnaden för returfrakten, expeditionsavgift samt hanteringsavgift. Du har därefter möjlighet att kontakta oss för bokning av ny frakt mot ny fraktkostnad. 

Force majeure

Force majeure är inkluderad i våra köpvillkor för att hantera oförutsedda händelser utanför vår kontroll. Dessa kan inkludera naturkatastrofer, krig, strejker eller andra oväntade händelser som kan påverka vår förmåga att uppfylla våra åtaganden gentemot dig som kund. Om en force majeure-händelse inträffar kan detta innebära att leveransen försenas eller att vi inte kan fullgöra våra åtaganden på det avtalade sättet. Vi förbehåller oss rätten att befrias från ansvar för sådana händelser enligt gällande lagstiftning och kontrakt. Vi strävar alltid efter att informera dig om eventuella fördröjningar och att lösa situationen på bästa möjliga sätt. Vi tackar för din förståelse och tålamod under sådana omständigheter.