SNABB LEVERANS FRI FRAKT ÖVER 1000:- I SVERIGE

Blog / Trivas hemma / Catarina Skoglund

Trivas hemma

Catarina Skoglund

Catarina som även går under namnet Annacate bor på en bilfri ö i Göteborgs skärgård med sin familj och har en magisk fingertoppskänsla för inredning.

Vad är din favoritsak i hemmet? 

Jag fick fundera en bra stund, men vår chesterfieldsoffa tröttnar jag aldrig på. Vi köpte den av våra grannar, som skulle flytta till Asien, för flera år sedan. Sedan dess har den haft en självklar plats i både vårt gamla och nya hem. Vet inte hur många gånger hela familjen trängt ihop sig i den här soffan och haft film och myskvällar. Jag tycker om den tidlösa designen och hur den blir finare med åren.

När trivs du som bäst hemma? 

Jag tycker om när det är nystädat och undanplockat och kan ägna en hel dag åt att bara vara hemma och fixa och dona… plocka in några blommor eller kvistar från trädgården, flytta runt saker eller möblera om. Älskar att bara vara hemma en hel dag, speciellt på fredagar. Det är sällan vi bokar upp oss på annat just fredagskvällar, de är heliga här hemma. Har nästan alltid plockmat, goda ostar, vin till oss vuxna och glass till barnen. Sedan behöver jag ha mina intressen som böcker och skivor omkring mig för att trivas. Det tog alldeles för lång tid att få upp bokhyllor i vårt nya hus, och det kändes så tråkigt och kalt utan dem.

Vad vill du tipsa om? 

Låt hemmet ta tid, det har jag fått lära mig efter att ha bott i två renoveringsobjekt. Haka inte på en inredningstrend för snabbt, utan känn efter vad du tycker om och vad du trivs med. Alla trivs inte med dova mörka väggfärger.

Köp möbler second hand och leta på Ebay efter marockanska mattor.Ha fint och städat på din diskbänk och ställ dit en vas med blommor. Det gör mycket med intrycket i köket. Jag drömde länge om att kunna diska med utsikt vid ett fönster, men då det inte var möjligt satte jag upp en spegel ovanför diskbänken istället. Ett bra substitut till ett fönster.

Våra vänners hyllor

 • Violas hylla

  18,635 kr
 • Emilias första hylla

  8,055 kr
 • Emilias andra hylla

  6,170 kr
 • Cecilias hylla

  10,655 kr
 • Christers hylla

  8,185 kr
 • Eriks hylla

  11,740 kr
 • Swantjes första hylla

  5,370 kr
 • Esters hylla

  4,075 kr
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)