PORTAL HYLLYSTEM

Walk-in-closet

Förvandla Portal hyllsystem till walk-in-closet med vår klädstång Pinn. I kombination med spegeln Pang skapar de en lekfull och stilren inredning för klädkammaren. För extra förvaring och organisation finns lådhurtsar i två storlekar, liten och stor, beroende på hur mycket utrymme du har hemma.

KLÄDSTÅNG

Pinn

Klädstången Pinn gör det möjligt att anpassa en bokhylla till en funktionell hatthylla eller en öppen inbyggd garderob, allt efter dina behov.

Tillbehör för klädkammaren

IN MY SHELF

Pia Ulin

Hon har bott i New York, byggt hus i Portugal och renoverat i Dalarna. Efter tio års utforskande är fotografen och keramikern Pia Ulin tillbaka i Stockholm. I hennes nyproducerade hyreslägenhet i Midsommarkransen finns en Portal-hylla i varje rum – den smyger ut i hallen, in i garderoben och lådhurtsarna flyttar direkt upp på väggen. Vi hälsar på i ett kreativt och personligt krypin!

PORTAL HYLLSYSTEM

Ditt hem, din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!