Blog / Journal / Cecilia Blankens

In my shelf

Cecilia Blankens

Cecilia Blankens, entreprenör och influencer. Vi träffar Cecilia hemma i mexitegelvillan och pratar om hur man hittar sin stil, sakers betydelse och såklart om hyllan Portal.

Köp Cecilias hylla Läs mer

Hej Cecilia!

Cecilia bor med sin man och tre barn i ett ett fantastisk mexitegelhus som de varsamt renoverat. Det känns som att de hittat balansen här med att bevara husets 60-tals-själ, att tillföra sin egen stil och kombinera det med nutidens behov. Det känns så självklart. För 2 år sedan flyttade de hem till sverige efter flera år i USA. Vad gör det med stilen undrar vi?

Om du följer Cecilia på instagram vet du vilken eklektisk och självklar stil hon har när det kommer till kläder.

Har du alltid haft den här självklara känslan?

Jag var mycket ängsligare förut både när det kom till kläder och inredning men det släppte helt när vi flyttade till USA. Innan USA velade jag mycket mer och tänkte mer på hur andra gör och har. I Los Angeles där vi bodde finns det inte lika mycket “regler” för hur saker ska vara. Det är sådan blandning av människor och kulturer. Det är oerhört befriande och skönt att hitta sin stil, lita på den och bara köra på.

Vad är viktigt för dig när du inreder?

Jag tycker om saker som har ett värde för mig. När det finns en personlig berättelse, vare sig det är om varumärket eller om saken är vintage. För mig att det är ditt företag som gjort den är hela skillnaden än om hyllan hade varit från ett stort anonymt ställe. När det finns en personlig avsändare och ett engagemang som lyser igenom kan man få en annan relation till det. Jag tänker också på Svenskt tenn. Det har en betydelse och känns att det är gjort med kärlek och engagemang.

Cecilia Blankens har sin Portal hylla utanför sitt kontor hemma i villan. Från början stod hyllan inne på kontoret men när ventilationssystemet behövdes byggas om fick hyllan inte plats bakom skrivbordet. Hon beskriver hur hyllan ger ett så fint blickfång från hallen på ovanvåningen.

Vad gillar du med hyllan?

Jag gillar att den är så flexibel. Vi har redan flytta på den och ändrat om. Så gillar jag att den är så luftig, som att vår tapet bakom blir en del av hyllan.

Vad har du i din hylla?

Just nu har jag skor från mitt Blankens, växter och en lampa vi köpte i USA men det varierar hela tiden.

Tack Cecilia för att vi fick komma hem till dig!

Cecilia Blankens Portalhylla.
Porträtt av Cecilia Blankens i hennes hem.

Våra vänners hylllor

  • Avas hylla

    3,040 kr
  • Katarina Matsson skräddarsydda Portalhylla i hennes vardagsrum stylad med böcker, bokstöd och dekorationer.

    Katarinas första hylla

    11,135 kr
Blog / Journal / Cecilia Blankens

Portal hyllsystem

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portal-planeraren


Don’t miss the XMAS SHOP with more treats up to 50% off. For you or a loved one 💙


Hello @malikafavre studio 👋 spot the off white and green bookend in perfect harmony with Malika’s prints. PAUS bookend now at 20% off🫶


Petit Étagère ❤️ you choose color and width and voilà!


Darling Parad! Now at 20% off in the X-MAS Shop 👀👀

📸 @elena_ramirez


Camel 🐫 + yellow ochre 🟡 = magic ✨

📸 @_mikaellundblad


HO HO HO! We love having you here in our little TÔNN community, all sharing your everyday living with us. It’s you who make TÔNN! It’s time for a treat from us to you. 20% on selected small furniture and accessories. As a gift to yourself (shelf) or to someone you care about. 🎄❄️🎁🧑‍🎄


Is it even a room without a Portal shelf? 🤔


Psst.. don’t forget about our Facebook group TÔNN 4-ever! Here you can buy, sell and request our products. Right now: selling small bookshelf & mirror and requests for drawer cabinet small. Join us!


❄️OPEN SHOWROOM THIS SATURDAY❄️ Let’s talk Portal  over a coffee. Welcome!


All the essentials ✨☕️

📸 @_mikaellundblad


OPEN SATURDAY! Come by, talk some shelves and get help planning your Portal!


Lotta’s shelf 2.0! A new update with the new wall shelf ladder, integrated TV and crisp white shelves. 

📸 @_mikaellundblad


The TV is the object we love to hate. Too big, too ugly, but such a crucial part of triving at home. The TV simply brightens up what we at TÔNN love the most, the everyday living. You’ve asked. We’ve listened and come up with more possibilities for decorating with the TV.
📸 @_mikaellundblad


We help you plan the perfect Portal shelf for you and your home ✨


Double the BUMP tray double the fun! 
📸 @ulrikeleamoormann