Hjälp att planera

Börja med att mäta din vägg och fundera på vilka behov du har. Utforska våra mest populära hyllor eller våra vänners hyllor för inspiration.

 • Portalplaneraren

  Starta Portal-planeraren nedan så återkommer vi med en skiss på din Portalhylla, helt anpassad efter ditt hem. När du är nöjd med skissen skickar vi en varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt gratis!

  Till Portalplaneraren 
 • Showroom

  Öppet tisdagar kl 11-19 eller by appointment. Du hittar oss i en lägenhet på första våningen på Brännkyrkagatan 35 på Södermalm i Stockholm. Knacka på fönstret eller ring oss på porttelefonen så kommer vi och öppnar. Välkommen!

  Hitta till oss 
 • Hyllkonsultation

  Få de bästa hylltipsen! Vi går igenom era önskemål och behov och kommer fram till en måttanpassad Portalhylla. Mötet är gratis och tar 15-30 minuter.

  Välj om ni vill ha mötet digital eller i vårt showroom.

  Boka hyllkonsultation 
 • Färgprover

  Få hem prover på våra tre färger på Portal hyllsystem! Proverna är en bit av hyllgaveln där du kan testa med dina färger där hemma.

  Med inkluderade Portalmetern mäter du enkelt din vägg där du planerar att placera din hylla.

  Beställ färgprover 
 • Ritmall

  För att skapa din egen hylla, ladda enkelt ner vår PDF-skissmall. Med den kan du designa din hylla efter dina önskemål. Skissa, planera och utforska olika möjligheter i din egen takt.

  Skriv ut ritmall 
 • Så funkar Portal

  Här har vi samlat information hur Portalhyllsystemet är uppbyggt och hur du kan anpassa det efter just ditt hem.

  Så funkar Portal