Om TÔNN

TÔNN furniture är ett svenskt designföretag som gör möbler för att hylla vardagen. Hyllsystemet Portal som är hjältinnan i vår möbelkollektion är enkelt att anpassa, bygga på och dela upp. Vi tror att en hållbar och personlig inredning är nyckeln till ett trivsamt hem. TÔNN startades 2011 i Stockholm av Josefine Halfwordson.

bricka i burgundy färg fylld med blommor

Vi är TÔNN

TÔNN furniture är ett svenskt designföretag som gör möbler för att hylla vardagen. Hyllsystemet Portal som är hjältinnan i vår möbelkollektion är enkelt att anpassa, bygga på och dela upp. Vi tror att en hållbar och personlig inredning är nyckeln till ett trivsamt hem.

TÔNN startades 2011 i Stockholm av Josefine Halfwordson.

Hur allt började

Hyllsystemet Portal föddes i vår första butik på Sveavägen. Då hette vi Betonggruvan och vi tillverkade hyllan för att kunna visa upp de produkter som vi då sålde. Hyllan var enkel att montera, luftig och framför allt lätt att ändra och bygga om. Och den gjorde ett bra jobb. Så pass bra att fler och fler kunder började fråga om hyllsystemet gick att köpa. Efter en tid vid ritbordet blev hyllan äntligen till en produkt! Sedan dess har vi adderat fler kombinationer, höjder, färger och tillbehör. Och tack vare våra kunders tankar och önskemål fortsätter vi att utveckla Portal tillsammans.