Astrid Wilson

Astrid Wilson

Var är vi och vad händer här? 
- Just nu är vi i ateljén på Hornstull som jag delar med tre andra tjejer. Jag jobbar främst med illustration och print design, men vi alla jobbar med skapande i någon form så det är en levande och stundtals ganska stök plats - vilket jag älskar.

 

Berätta om din Portalhylla, hur använder du den i din studio? 

- Hyllan är en så fin och central del av lokalen. Jag tror att man oftast kan se vad för typ av projekt som är pågående genom att titta på hyllorna. Just i detta nu håller jag på att sy tre stora väggbonader, två för utställning och en som ska användas som scenografi vid en fotograferingen, just därför är det mycket tyger och annat kring sömnad som förvaras här för stunden. 

 

Så fina prints! Kan du berätta något om vad du har för projekt på gång? 

- Tack snälla! Jag har nyligen gjort ett gäng tapeter för Borås Tapeter och ytterligare tapeter kommer i höst. Jag har även nyligen ritat mönster för en vinetikett och ett mönster för barnkläder, så det är en blandning av uppdrag - vilket gör arbetet så roligt. 

Se mer om Astrid Wilson och hennes konst @astridwilson

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren