Catarina Skoglund

Catarina Skoglund

Vad är din favoritsak i hemmet? 

Jag fick fundera en bra stund, men vår chesterfieldsoffa tröttnar jag aldrig på. Vi köpte den av våra grannar, som skulle flytta till Asien, för flera år sedan. Sedan dess har den haft en självklar plats i både vårt gamla och nya hem. Vet inte hur många gånger hela familjen trängt ihop sig i den här soffan och haft film och myskvällar. Jag tycker om den tidlösa designen och hur den blir finare med åren.

När trivs du som bäst hemma? 

Jag tycker om när det är nystädat och undanplockat och kan ägna en hel dag åt att bara vara hemma och fixa och dona… plocka in några blommor eller kvistar från trädgården, flytta runt saker eller möblera om. Älskar att bara vara hemma en hel dag, speciellt på fredagar. Det är sällan vi bokar upp oss på annat just fredagskvällar, de är heliga här hemma. Har nästan alltid plockmat, goda ostar, vin till oss vuxna och glass till barnen. Sedan behöver jag ha mina intressen som böcker och skivor omkring mig för att trivas. Det tog alldeles för lång tid att få upp bokhyllor i vårt nya hus, och det kändes så tråkigt och kalt utan dem.

Vad vill du tipsa om? 

Låt hemmet ta tid, det har jag fått lära mig efter att ha bott i två renoveringsobjekt. Haka inte på en inredningstrend för snabbt, utan känn efter vad du tycker om och vad du trivs med. Alla trivs inte med dova mörka väggfärger.

Köp möbler second hand och leta på Ebay efter marockanska mattor.Ha fint och städat på din diskbänk och ställ dit en vas med blommor. Det gör mycket med intrycket i köket. Jag drömde länge om att kunna diska med utsikt vid ett fönster, men då det inte var möjligt satte jag upp en spegel ovanför diskbänken istället. Ett bra substitut till ett fönster.

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren