Desiree Maurd

Desiree Maurd

Hej Desiree! Berätta, vem är du?

Jag är mamma, jobbar med PR och älskar böcker. Min son Nikolaj, 3 år och jag bor här på Kungsholmen.

Berätta om ert hem. Vad gillar du mest med det?

Detta är min första lägenhet med högt i tak (3 meter) vilket jag älskar. Här finns också mycket fönster vilket känns riktigt lyxigt (förutom när det är dags att betala värmeräkningen). Josefine i Betonggruvan är en god vän till mig och hon har fått mig att våga färg i inredningen. Jag brukade inreda i svartvitt men nu har jag förstått vad som skapar mys i hemmet. Färg!

            

Vad har du i din hylla? Du har ju två.

Den största i vardagsrummet innehåller nästan uteslutande böcker. Jag var rädd att att de inte skulle få plats med alla mina böcker men den extra hyllan över köksdörren löste det. 

Jag har svårt att slänga böcker, de bär med sig så många minnen. Det betyder också att jag har så många pinsamma böcker, som den om Sex and the city.

Vår andra hylla är het nu och får min sons rum att verka större. Vi har inte fyllt hyllan helt än, vilket känns spännande. Vad kommer passa bäst i hyllan? Jag tycker att lådhurtsarna är genialiska. Ett barnrum har en tendens att bli lite rörigt…

Vad fick dig att välja Portalhyllan?

Den är unik i sin tidlöshet samtidigt som den känns väldigt modern. Kan jag få ha en i varje rum, tack?

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren