Ida Lauga

Ida Lauga

Berätta om dina Portalhyllor genom åren!

Kommer så tydligt ihåg när vi stod och mätte ut var den första skulle vara! Det var en låg lite längre som vi hade i vår förr-förra lägenhet. Sen blev det en liten låg till, sen en högre i badrummet, en blev sängbord i sovrummet, en annan förvandlades till tv-bänk. En hylla sålde jag i Facebook gruppen TÔNN 4-ever. Så smart hur hyllan kan leva vidare. När vi flyttade in i huset användes vissa delar vi redan hade, med nya tillägg och blev till något helt annat igen! Älskar hur de växer och byter skepnad men alltid är med!

           

Hur tänker du när du stylar en hylla? Har du tips!

Jag tror faktiskt inte att jag har något system alls. Viktigt för mig är bara att ha det som är fint framme, resten slänger man ner i någon låda eller bakom ett stängt skåp. Inga synliga fula förlängningssladdar eller skräp, småplåtter lägger jag i en fin skål istället. Men ingenting är statiskt! Ett hem är levande och hyllorna får förändras och det som ligger i ska användas.

Du är en mästare på härligheterna i vardagen. Servetter, viner, frukostar, färger och piano. Hur gör man för att få en trivsam vardag i hemmet?

För mig är trivsamhet i hemmet att ta hand om sitt hem. Jag lägger en dedicated halvtimme varje morgon på att städa, det kanske låter galet, men jag blir jättestressad när det är saker överallt. Jag älskar vardagslyx! Alltså lyxen att inte stressa, äta långa frukostar tillsammans varje dag. Äta middagar med kompisar mitt i veckan. Filmmys med popcorn en tisdag efter skolan. Ha date-night när barnen lagt sig. Men för att det ska funka så måste vi alla hjälpas åt, alla som bor här, för att skapa förutsättning för spontanitet och flexibilitet. Att ta hand om hemmet och tycka det är fint och mysigt är grunden för mig för att trivas och orka allt det lilla extra som gör vardagen härlig!

           

Ida Lauga är inredningsstylist och driver @pla_car_d. Ida bor med sin man, två barn, hunden Ilse och kaninen Sigge och tillsammans delar de hemmet med flera Portalhyllor. 

            

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren