Lotta Halfwordson

Lotta Halfwordson

Hej Lotta! Vem bor här?

Jag, Christer och våra två barn Curt, 2 år och Petronella, 6 månader.

Berätta om ert hus

Huset byggdes 2018 och är ritat av Christers pappa som är arkitekt. Vi tänkte först svarttjära huset men bestämde oss tillslut för att tjära det grönt. Jag tror faktiskt att vi är det första gröntjärade huset i Sverige. Medan huset byggdes bodde vi i den gamla sommarstugan som stod på tomten när vi köpte den. Den står fortfarande kvar men vi hoppas kunna bygga ett växthus från mammas företag Sweden Greenhouse där på sikt. 

Om någon undrar hur det var att bygga nytt hus kan vi berätta att det var himla roligt. Och skitjobbigt, såklart. Vi hade Curt medan huset byggdes. Och ett och ett halvt år senare när vi flyttade in så föddes vår dotter Petronella. 

Berätta om er hylla

Jag hade en Portalhylla när jag bodde i stan (Stockholm), men då hade jag inga barn. Då hade jag glashyllplan, ingen TV och fyllde hyllan med mycket saker. När vi flyttade hit monterade vi hyllan och adderade fler sektioner, mer furuhyllplan och ett skåp. Christer fick en 55 tums TV i julklapp som nu också bor i hyllan. Vilken räddare i nöden, nu kan vi kolla Pippi dygnet runt.

          

Vad är ditt bästa tips för att ha en Portalhylla med barn?

Placera alla växter högt upp. 

Packa in så mycket böcker att barnen inte får ut dem. Ibland tänker jag att man skulle montera ett snöre genom alla böckerna. 

Göm det du är rädd om i ett skåp.

Vad gillar du bäst med hyllan?

Jag är så himla glad att vi har samma material genom hela hyllan. I min förra lägenhet hade jag både glas, vita hyllplan och furuhyllplan. Även om det är samma hylla så ser den helt annorlunda ut idag. Vi har bestämt oss för att inte behandla furun, den är så fin när den mörknar. Men någon dag kanske vi vill måla hyllan i en fin färg.

Tack för att vi fick titta förbi Lotta!

Furuhyllplan och skåp har utgått ur sortimentet. 

            

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren