Nya detaljer för en klassisk bokhylla

Nya detaljer för en klassisk bokhylla

För 13 år sedan, i min första butik på Sveavägen i Stockholm, föddes Portalhyllan. Hyllan var vit, väggarna vita och snickerierna grå. Nu när vi stod inför en ommålning av vårt showroom, blev färgproverna från Alcro desamma som för 13 år sedan. Portalhyllan förblir vit. Allt kommer igen. Cirklar sluts.

Mycket hänt under dessa år. Portalhyllan har fått många nya tillbehör och funktioner till hemmets alla rum. Det har tillkommit allt från hylla med skrivbord, hylla för vinylskivor, garderobshyllor och klädförvaring till mindre vägghyllor och tillbehör.  Men kärnprodukten förblir densamma. Vad som verkligen gör Portalhyllan unik är vad du fyller den med. Den följer med genom flyttar och ommöbleringar, genom trender och cravings, men också när behovet av förvaring förändras. Portalhyllan är vad du gör med den, och utan våra kunder skulle TÔNN furniture och vårt community aldrig vara det samma. 

För att fånga det föränderliga med Portalhyllan bad vi Clara Dayet att styla och Fanny Rådvik att fotografera. Resultatet blev storslaget stökigt och precis som vi vill att Portalhyllan ska användas. Bilderna visar hyllans flexibilitet och hur den kan anpassas till olika livsstilar och behov.

Vi är glada att presentera en ny kollektion av bokstöd i två nya färger: sky blue och chocolate brown. Dessa nya tillägg, tillsammans med en bricka och en spegel, skapar en fin kontrast till den ursprungliga vita färgen på Portalhyllan. Vi älskar att förändra hyllan med nya färgscheman och detaljer.

Portalhyllan  fortsätter att vara en central del av våra kunders hem. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Portalhyllan och dess tillbehör till hemmets alla rum-

Utforska vår nya kollektion och hitta de detaljer som kommer att göra din Portalhylla ännu mer personlig och unik. Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens förvaring och inredning.

 

Tillbaka till blogg