Portal vägghylla - nyheten perfekt för köket

Portal vägghylla - nyheten perfekt för köket

Äntligen lanserar vi Portal vägghylla – Den perfekta lösningen för öppen förvaring i köket, barnrummet eller ovanför soffan i vardagsrummet. 

Vi är otroligt glada över att presentera vår senaste nyhet – Portal vägghylla! Den här vägghängda modulen är ett tillskott till våra mest populära Portal hyllor. Oavsett om du behöver extra förvaring i köket, barnrummet eller vardagsrummet, erbjuder Portal vägghylla en öppen förvaring med plats för hemmets alla ting. 

Flexibilitet och mångsidighet i ett

Portal vägghylla består av samma grunddelar som redan finns i vårt hyllsystem Portal, men resultatet blev någonting helt annat i ett nytt sammanhang. Det visar på Portals otroliga mångsidighet och variation oavsett vad man kan tänkas ha för förvaringsbehov. Smart va?

Vägghyllan ett mångsidigt tillskott till Portal hyllsystem som kan anpassas efter dina behov. Den fungerar utmärkt ovanför sängen i barnrummet för att skapa extra förvaring, som hylla ovanför soffan i vardagsrummet för böcker och dekorationer, eller i köket där den ger ett modernt alternativ till överskåpen med en öppen kökshylla. Modulen är helt väggmonterad och passar därför perfekt på platser där man vill ha mer utrymme och lättåtkomlig förvaring.

Design + funktion = <3

Vi älskar när design och funktion går hand i hand. Den rena och enkla designen gör att hyllan funkar i många olika inredningsstilar, medan förvaringlösningarna gör den praktisk i vardagen. Komplettera hyllan med en klädstång, vilket ger hängande förvaring för köksutrustning, kläder eller textilier.

Portal hyllsystem för hemmets alla rum

Vi älskar att se hur våra fina kunder använder Portal hyllsystem på nya och kreativa sätt. Den nya vägghängda modulen ger ännu fler möjligheter att skapa unika och skräddarsydda lösningar för ditt hem. Portal hyllsystem är en flexibel, funktionell och vacker förvaringslösning för alla rum i ditt hem. Oavsett om du bor stort eller smått, i en modern lägenhet eller ett charmigt hus, finns en Portalhylla för dig. Mångsidigheten i Portal hyllsystem ger dig möjlighet att skapa dina egna lösningar, och vi ser fram emot att se hur du kommer att använda vår senaste nyhet i ditt hem!

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren