Studio Marion

Studio Marion

Vilken fin studio du har, vad händer här? 

– Tack snälla! Ja vad händer inte här!? Det är en fristad för mitt eget skapande. Jag tog över lokalen för att försöka landa i vad jag vill göra men har nog kommit fram i att det är just det jag gör nu. Små projekt, pop ups, events & workshops. Ibland blir det även middagar i studion vilket jag absolut älskar, då jag inte tar mer än 12 gäster blir det litet & intimt.

            

Vad har du i din Portalhylla och vad gillar du med hyllan? 

– Jag är besatt av den här hyllan! Förutom att den är vacker att titta på, får jag också plats med så otroligt mycket saker. Egentligen är hyllan min butiksdel av studion.Jag säljer sånt som är din & gott. Tex olivolja, pasta, böcker, choklad & keramik.

           

Du är kungen av pasta. Vilken är den bästa pastan till en snabb vardagsmiddag?

– MEN TACK, blir rörd! Spagetti skulle jag säga. Den klarar av att stå i en stund i sås utan att bli överkokt och får du en massa över lägger du det i en gratängform, drar på bechamel & gratinerat till något alldeles ljuvligt.

Se Marion och vad som händer i studion på @studiomariion

 

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren