Swantje Hinrichsen

Swantje Hinrichsen

Hej Swantje! Först av allt, berätta lite om dig!

Jag heter Swantje  @swantjeundfrieda  är 39 år gammal och jobbar som art director, grafisk designer och illustratör med fokus på editorial design, bokformgivning och lekfulla visuella identiteter. 

Jag tänker väldigt konceptuellt, grafiskt och färgglatt både i mitt hem och i mitt arbete och jag älskar att det inte är en skarp gräns mellan dem.

Mitt hem, mitt jobb och färg generellt funkar som terapi för mig, det hjälper mig att ladda batterierna och bearbeta känslor och tankar. 

De är mitt visuella språk och del av mitt DNA.

För en månad sen flyttade jag till min egen studio. Där har jag också strävat mot att ha ett tydligt färgkoncept. Och en soffa, där jag pausar när jag behöver. Framför allt ville jag att studion skulle vara en förlängning av mitt hem, eftersom jag sitter där och jobbar största delen av dagarna. Jag kallar det min »Buttercreamstudio«, de gula väggarna ser ut som en stor gräddtårta. =)

Vi fullkomligt älskar ditt hem. Vem bor här?

Min pojkvän och jag. Och ibland några låtsasvänner =)

            

Berätta om ert hem

Vårt hus är från 1920-talet. Det är tre våningar och runt 145 kvadratmeter. När du stiger in i entren kommer du till en liten hall (den färgglada där cykeln hänger på väggen) Därifrån kan du ta trappan upp till våning två. Där hittar du köket, mat- och vardagsrum och ett badrum. Högst upp finns sovrum, en liten balkong, ett arbets-/gästrum (vi kallar det alltiallo-rummet) eftersom vi också har klädhängare och klädskåp där, och ytterligare ett badrum. 

Det jag gillar bäst med huset är att originalgolvet är bevarat (förutom i badrummen) och att det är så lugnt här. Ibland gillar jag inte att bo så öppet, eftersom jag tycker om att vara för mig själv mycket och vill kunna stänga dörren om mig. Men det är en petitess i sammanhanget.

Vad har du i din hylla? Och berätta om valet att ha en (er andra) Portalhylla i köket!

Vi har en kökshylla med skåp, där vi förvarar bröd och kokböcker, och i den öppna delen har vi frukt, glas och tallrikar. Vi valde att ha ytterligare en Portalhylla i köket eftersom hyllan kompletterar vår köksinteriör perfekt med sin nätta och varma feeling.

Tack Swantje!

@swantjeundfrieda

           

Tillbaka till blogg
en ritning av en off-white hylla i måtten 244x237 cm

Vi hjälper dig planera din Portalhylla

Anpassa Portalhyllan efter ditt hem. Fyll i önskad bredd, höjd och färg i vår Portal-planerare. Vi återkommer med en skiss och pris på din hylla och hjälper gärna till att bolla idéer för just ditt rum.

När du är nöjd får du en färdigpackad varukorg redo att beställas. Tjänsten är helt kostnadsfri såklart!

Till Portalplaneraren