Så funkar Portal

Portal är ett modulärt hyllsystem med hyllgavlar i tre höjder och hyllplan i olika material och längder. Kombinationsmöjligheterna är oändliga. Priset baseras på antal delar.

Detta hyllsystem är enkelt att anpassa, bygga på och dela upp. Utforska våra Våra mest populära hyllor, Våra vänners hyllor eller låt oss hjälpa dig planera din helt egna Portal.

 • hyllgavel i färgen kamel 237cm

  Hyllgavlar

  Hyllgavlarna finns i tre olika höjder som alla kan kombineras med varandra. Placera gavlarna med 45 cm eller 80 cm avstånd så passar de till våra hyllplan och andra tillbehör. Hyllgavlarna finns i färgerna vitt, off-white och kamel.

  Hyllgavlar 
 • Hyllplan

  Hyllplanen finns i fem olika längder, från 45 cm till 201-244 cm. Längden på hyllplanet bestämmer bredden på din hylla. Hyllplanen finns i färgerna vit, off-white och kamel Alla hyllplan går att kombinera med varandra.

  Hyllplan 
 • Skåp & hurtsar

  Skåp och hurtsar är ett bra sätt att skapa dold förvaring i din hylla. Anpassa hyllan efter dina behov med hjälp av dessa tillbehör. Både skåpen och hurtsarna kan hängas på väggen med tillhörande upphängning som en egen möbel.

  Skåp & Hurtsar 
 • bokstöd i grön färg

  Tillbehör

  Anpassa hyllan ytterligare med våra tillbehör. Bokstöden Paus håller böckerna på plats och blir en fin detalj. Lådan Pile kan du fylla med allt du vill gömma och sortera. Du behöver inte bestämma allt från början. Samtliga tillbehör kan enkelt flyttas runt.

  Tillbehör 

Hur allt började

Hyllsystemet Portal föddes i vår första butik på Sveavägen i Stockholm. Då hette vi Betonggruvan och vi tillverkade hyllan för att kunna visa upp de produkter som vi då sålde. Den var enkel att montera, luftig och framför allt lätt att ändra och bygga om. Och den gjorde ett bra jobb. Så pass bra att fler och fler kunder började fråga om hyllsystemet gick att köpa. Efter en tid vid ritbordet blev hyllan äntligen till en produkt! Sedan dess har vi adderat fler kombinationer, höjder, färger och tillbehör. Och tack vare våra kunders tankar och önskemål fortsätter vi att utveckla Portal tillsammans.

Läs mer om Portal